Kamer boeken bij Hotel Venlo

Onze gasten beoordelen ons met een

8,8
uit 14450 betrouwbare beoordelingen
Sunday Brunch

Eten & Drinken

Sunday Brunch

Iedere zondag vanaf 12:00 uur serveren wij de Sunday Brunch.

Groter, lekkerder en meer gerechten dan ooit tevoren. Geniet met de gehele familie van heel veel lekkers vanaf de BBQ en uit de pizza-oven. En proef een aantal klassiekers zoals; Sheperd’s Pie en verschillende soorten getrancheerd gebraad. Kinderen spelen in de Kwetterbak, onze indoor speeltuin.

Overnachten in luxe

Kamers & penthouses

Overnachten in luxe

Kom tot rust in Hotel Venlol! Onze hotelkamers zijn voorzien van alle luxe en comfort. Tijdens uw verblijf maakt u als hotelgast gratis gebruik van onze wellness Oxyzen met indoor zwembad en ValkGym.

Werken bij Van der Valk Hotel Venlo

VACATURES

Kom bij ons werken!

Wij zoeken nieuwe collega's. Kom jij ook werken in ons jonge & enthousiaste team? Samen leggen we dagelijks vele gasten in de watten en zorgen we ervoor dat iedereen ons hotel met een glimlach verlaat!

Zalen

Events van A tot Z georganiseerd

Meetings & Events

Ons zalencentrum met 12 meeting rooms biedt ruimte aan zowel vergaderingen, trainingen en congressen als feesten en diners. Heeft u een vergadering op de planning staan maar niet iedereen kan komen? Vraag ons naar de mogelijkheden om uw bijeenkomst op een hybride vorm alsnog door te laten gaan.

Giftcard Van der Valk Hotel Venlo

Giftcard Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u wanneer het weer mogelijk is heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel! Zo heeft u een leuk vooruitzicht. Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten