Kamer boeken bij Hotel Venlo

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit 15577 betrouwbare beoordelingen
Kerstborrel Café & Restaurant Herzl Hütte Venlo

Kerstbijeenkomsten

Hartverwarmende Kerstborrels

Herzlich Willkommen in de meest hartverwarmende place to be voor uw kerstbijeenkomst 2024. Onze “Level 77” is van woensdag 11 tot en met zondag 22 december 2024 omgetoverd tot Kerstborrel Café & Restaurant "Herzl Hütte Venlo".

Zalen

Events van A tot Z georganiseerd

Meetings & Events

Ons zalencentrum met 12 meeting rooms biedt ruimte aan zowel vergaderingen, trainingen en congressen als feesten en diners. Heeft u een vergadering op de planning staan maar niet iedereen kan komen? Vraag ons naar de mogelijkheden om uw bijeenkomst op een hybride vorm alsnog door te laten gaan.

Sunday Brunch

Eten & Drinken

Sunday Brunch

Iedere zondag vanaf 12:00 uur serveren wij de Sunday Brunch.

Een exclusief buffet bestaande uit een rijk assortiment aan ovenvers afgebakken broodsoorten, een kleurrijke display van verse salades, charcuterie, en gerookte vissoorten en overheerlijke soepen om deze Zondag mee te beginnen.

Giftcard Van der Valk Hotel Venlo

Giftcard Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel! Zo heeft u een leuk vooruitzicht. Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten