Faciliteiten

Huur een auto via Amber

Op verschillende Van der Valk-locaties in Nederland is een Amber hub geopend waar alle gasten de mogelijkheid hebben om een 100% elektrische Amber auto te reserveren. Huidige Amber drivers worden daarnaast flexibeler in het plannen van hun trips door de uitbreiding en strategische ligging van de hubs. Kijk in de Amber app voor de exacte locaties.

Wat is Amber?
Amber is een innovatieve start-up uit Eindhoven, die gegarandeerde on-demand mobiliteit biedt middels volledig elektrische BMW i3’s. Door Amber kunnen auto’s efficiënter gebruikt worden, waardoor minder auto’s en parkeerruimte nodig is. Zo helpt Amber de leefbaarheid van steden te verbeteren.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Via www.driveamber.com/vandervalk kunt u meer informatie verkrijgen en/of zich aanmelden. Bij vragen over het aanmelden kunt u telefonisch contact opnemen met de Amber support-afdeling via +31 85 301 1513.

De stappen die u dient te doorlopen zijn:
• Registreren
• App downloaden
• Aanmelden

Hoe reserveert u een auto?
Via de Amber-app kunt u een auto reserveren. U geeft in de app aan wanneer u ergens naartoe wilt en plaatst een reservering. Amber zorgt ervoor dat er een auto voor u klaarstaat op het moment dat u die nodig heeft. Een kwartier voor de starttijd van de reservering krijgt u een melding in de app met het kenteken van de auto die is toegewezen. De auto's staan klaar op onze parkeerplaats in de speciaal gereserveerde parkeervakken. De auto’s kunnen achtergelaten worden op alle openbare Amber hubs in het hele land. Download hier de instructies.

Wat zijn de kosten?
Het gebruik van een auto kost € 0,25 per minuut rijden en € 0,10 per minuut parkeren buiten een Amber hub. Tussen 22.00 en 08.00 uur is parkeren buiten een Amber hub gratis.