Over ons

Green Key

Van der Valk Hotel Venlo heeft op 15 oktober 2010, na een intensieve voorbereiding en keuring, een gouden "Green Key" keurmerk ontvangen. Wij zijn daardoor het eerste hotel in Noord-Limburg met dit officieel erkende keurmerk. Met het keurmerk laten wij zien dat dat er een concreet beleid is aangenomen voor het verduurzamen van ons hotel-, restaurant- en vergaderproduct.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Belangrijk onderdeel van het Green Key certificaat is dat u, als onze gast, geen hinder ondervindt aan de duurzame acties die wij ondernemen. En nee, er wordt ook niet van u verwacht dat u tijdens uw vakantie continu rekening houdt met natuur en milieu. In tegendeel: u zult wellicht nog meer van uw vakantie genieten met het idee in uw achterhoofd dat u op een milieuvriendelijke manier bezig bent.

Om Green Key gecertificeerd te blijven, zijn wij continu bezig om ons product verder en nog beter te verduurzamen. Op dit moment hebben wij voor 2014 op 1 punt een dispensatie, dit betreft onze verlichting restaurant. Deze zullen z.s.m. worden vervangen, doch uiterlijk voor 31 december 2014.