Hotel Venlo is geopend

We kijken ernaar uit iedereen weer te verwelkomen voor een veilig & vertrouwd verblijf. Weten hoe? Bekijk de onderstaande video over de ingevoerde COVID-19 maatregelen bij Van der Valk.

COVID-19 maatregelen
Met ingang van 28-11-2021 tot en met 19-12-2021 zijn de maatregelen voor de horeca aangescherpt. Dit betekent voor onze locatie het volgende.

  • Het ontbijtbuffet in restaurant Zest is doordeweeks geopend van 06:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 07:00 tot 11:00 uur.
  • Diner in restaurant V is mogelijk tot 17:00 uur. Het maken van een tafelreservering is noodzakelijk, dit kan uitsluitend telefonisch via de receptie op tel. +31(0)77 354 41 41.
  • Het Live Cooking buffetrestaurant is gesloten. 
  • Roomservice is te bestellen tot 21:00 uur. Gratis af te halen in het restaurant of bezorgt tot aan de kamer voor €6,50 per bestelling.
  • De Valk Gym en wellness etage is dagelijks open van 7.00 - 17.00 uur.
  • Wij voeren een gezondheidscheck uit bij entree in ons hotel.
  • Houden 1.5 mtr afstand.
  • Gasten en medewerkers dragen mondkapjes als men loopt of staat.

Coronatoegangsbewijs

Dit wil zeggen dat er vanaf dat moment bij de ingang van ons hotel aan alle gasten van 13 jaar en ouder om een geldig legitimatiebewijs en een geldige QR-code wordt gevraagd, waarmee u kunt aantonen dat u gevaccineerd, genezen, of negatief getest bent. Deze QR-code vindt u in de CoronaCheck-app

Testen voor Toegang
Indien u of uw gasten nog niet voorzien zijn van een QR-code in de CoronaCheck-app, kunt u een testafspraak maken via www.testenvoortoegang.org. U kunt de afspraak voorafgaand aan uw bezoek aan ons hotel inplannen en krijgt de uitslag/QR-code toegestuurd, welke u bij de ingang van het hotel kunt laten scannen. Kijk voor meer informatie op www.testenvoortoegang.org

Coronatoegangsbewijs op papier
Heeft u geen smartphone? Of wilt u uw coronabewijs liever op papier? Dan kunt u uw coronatoegangsbewijs ook uitprinten via de website www.coronaCheck.nl

LET OP:
Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u of een van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten? Dan vragen we u thuis te blijven en niet naar ons restaurant te komen.

Wij behouden ons het recht voor om bezoekers met verkoudheidsklachten en/of koorts de toegang tot ons hotel en alle andere afdelingen in het hotel te ontzeggen. Dat geldt ook voor bezoekers die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven.

Deze maatregel zal van kracht zijn zolang de overheid dit van ons vraagt.


Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.